23 noiembrie 2008

prostii siropoase

de ce ne comportam ca nishte copii atunci cand iubim?vorbim lucruri fara sens si nu stim sa legam mai mult de trei cuvinte.
e insa atat de frumos.toti acei asa-zisi fluturi in stomac.acele senzatii atat de puternice incat avem impresia ca zburam. cand il vedem, privirea ni se incetoseaza, timpul se opreste in loc si noi amutim. cand ii intalnim privirea, ne cufundam intr-o alta lume, suntem aceeasi persoana pentru cateva secunde si ai impresia ca il cunosti de o viata.esti in stare sa faci orice ca el sa te poate observa inca o data, sa isi mai arunce privirea inca o data asupra ta si sa fi-ti iar aceeasi persoana.
ajunge sa iti placa si tie lucrurile care ii plac lui. il urmaresti cu privirea si speri ca si el face acelasi lucru.
atunci cand ne indragostim suntem visatori, si ne dorim sa putem visa fara nici un obstacol.zambim, radem sau plangem cu tot sufletul si ne daruim.ne daruim fara sa ne gandim ce se va intampla.suntem in stare sa dam tot din noi.vrem ca persoana sa fie langa noi non-stop si nu suportam gandul de a fi departe chiar si pentru o scurta perioada de timp.
dar ce ne facem daca el nu te urmareste cu privirea?daca el nu stie sa iti zambeasca din tot sufletul?
ce ne facem daca gandul lui zboara in alta parte atunci cand vorbeste cu tine, daca altcineva ii mangaie parul cu drag, si isi doreste sa nu plece nici macar pentru o secunda de langa ea.
ce facem in cazul asta?

pentru cel ce obisnuia sa fie M., acum insa F.

0 pareri:

Trimiteți un comentariu

if you wanna say something

Search